Din egen app på én uge

Danmarks #1 event app

Fra tilmelding til evaluering og alt derimellem

GO Mobile bygger markedets mest professionelle event platform til din (virtuelle) konference, generalforsamling, kursusaktivitet og øvrige events.

Book en demo
GO Mobile event app

Tonsvis af muligheder

Fra indledende registrering til afsluttende evaluering

Hjælp alle dine deltagere med den rette information og de rette værktøjer til din event. Med vores event app platform sikrer du engagement og en nem, hurtig og effektiv forbindelse til alle dine deltagere fra start til slut

Konferencer og events

KONFERENCE

Check dine deltagere ind og print navneskilte, modtag spørgsmål fra salen og lad dine deltagere tilmelde sig workshops.
Læs mere
Generalforsamling og events

GENERALFORSAMLING

Publisér vedtægter og resolutioner og stem om dem. Afhold personvalg, kampvalg og hold styr på hvem der begærer ordet.
Læs mere
Kurser og kursusadministration

KURSER

Giv kursister, undervisere og sekretariat det helt rigtige administrationssystem på både app og computer.
Læs mere

KURSER

3F er gået all-in med kursusapp til tillidsrepræsentanter

“Jeg må ærligt sige, at jeg er fan! Fan af vores kursusapp, fan af GO Mobile og Thomas Bautrup, som er vores altid imødekommende A-Z samarbejdspartner. Supporten er usammenlignelig med noget jeg har prøvet før og der udvikles konstant på KURSUSAPPEN, hvilket giver fede nye funktioner og forbedringer hele tiden.”

Jane Asselbergs, 3F Fagligt Forbund

Læs casen her
Læs mere om kurser

Muligheder

Vores event app understøtter din event med præcis den funktionalitet og de services, som du får behov for.

Opsætning sker nemt og hurtigt via vores administrationssystem, som du kan tilgå via din browser. Du kan selv gøre det eller få os til at hjælpe dig.

Læs mere

Meget mere end en app

Tilmelding og indtjekning

Opret registreringsider og formularer med tilhørende e-mail kampagner eller brug appen til at lade folk registrere sig til din event. Lad deltagerne tjekke ind selv på event dagen.

Integration

Bruger du dit eget tilmeldings- eller evalueringssystem? Uanset hvor dine data kommer fra, har vi mulighed for at sikre, at du ikke skal dobbelt-jobbe. Alt sammen med fokus på GRPR og sikkerhed.

Engagement

Gør brug af afstemninger, ordskyer, spørgsmål, feeds, chats, m.fl til at skabe øget engagement mellem deltagerne, til scenen, til udstillere og andre aktører.

Understøttende værktøjer

Vi har bygget understøttende apps og services i samme økosystem for at gøre oplevelsen på udvalgte områder endnu bedre for dine aktører, eksempelvis en dedikeret moderator app, som vi kalder MODAPP.

100 % dig, 0% os

Få udgivet jeres egen app til iPhone og Android med jeres egen identitet, som understøtter jeres eget brand og jeres egen kommunikation.

Book en demo

Styr det hele selv

Vores brugervenlige administrationssystem gør, at du selv kan oprette dit event med det indhold, de brugere og den funktionalitet, som der er behov for.

Dine deltagere oprettes og administreres nemt og hurtigt og via e-mail, sms, chat og notifikationer kan du hurtigt supportere dem vejen igennem.

Administrationsystem til event appen

Cases

Case

VL Grupperne

Vi har bygget en løsning til Danmarks største netværk.

Læs mere
Øvrige cases

Case

HORESTA

Vi hjælper HORESTA med branchekonferencer og events.

Læs mere
Øvrige cases

Nyt

Vores samarbejdspartnere

Vi er GO Mobile

Vi har været her siden 2009 og har siden vi startede knoklet med at udvikle den event app og tilhørende platform, som du læser om her på siderne. Den er vi stolte af! Vi hviler ikke på laurbærene, men optimerer og bygger ny funktionalitet og fede features hver dag.

Gallionsfigurerne og idémændene hedder Tejs og Thomas og det er os, du taler og mødes med. Heldigvis har vi et stærkt team af 5 dygtige udviklere og systemmennesker, der kan sætte strøm til dine og vores idéer og behov.

Så skriv gerne til os

Vores mål er at hjælpe dig, som står overfor et event med at involvere og engagere dine deltagere bedst muligt. Derfor tilbyder vi det, som vi selv synes, er den mest professionelle event platform herhjemme. Skriv til os vis nedenstående kontaktform, ræk ud for et hurtigt spørgsmål på supporten nederst til højre eller giv os et kald.

Overordnet set sikrer det dig en mulighed for at være i kontakt med dine deltagere før, under og efter din event. Hermed sikrer du muligheden for at levere vigtige budskaber og information i løbet af dit event, digitalt og bæredygtigt, samtidigt med du efterlever GDPR reglerne.

Ambitionen er, at du får eksekveret din event så udbytterigt som muligt, hvilket er årsagen til at vi har udviklet en række forskellige engagement værktøjer der løser forskellige behov, hvad enten din eventtype er en konference, messe eller generalforsamling.

Your Content Goes Here
Your Content Goes Here
Your Content Goes Here

vnafkljv faeklv fsnkv fsvfjsav

Your Content Goes Here
Your Content Goes Here
Your Content Goes Here

Novo Nordisk

Lederne

Kommunernes Landsforening

3F

Dansk Socialrådgiverforening

VL Grupperne