Fremtiden er her

Træd ind i fremtidens digitale verden med beacons

Beacons åbner for et kæmpe potentiale af muligheder for alternativ markedsføring samt nye og spændende perspektiver for at integrere fysiske produkter med en digital oplevelse. Har I tanker om at træde ind i fremtidens digitale verden, er Beacons en oplagt mulighed.

graf1

Hvad er en beacon?

En beacon er en lille elektronisk enhed på størrelse med en tændstiksæske, der via bluetooth (BLE) og/eller WIFI kommunikerer med brugernes mobiltelefoner indenfor opsatte zoner med prædefinerede afstande. Selve beacon enheden er utrolig fleksibel på grund af dens størrelse, placeringsmuligheder og ikke behov for strøm.

graf1

Kan man ikke bare bruge GPS?

En beacon i sig selv er ikke noget revolutionerende, men den er en vigtig del af det samlede billede. Kort fortalt er eksisterende GPS teknologi ikke præcis indendøre eller andre steder med dårlige signalforhold.

Beacons derimod kan måle afstande ned til under en meter, ALLE steder, uanset forhold!

graf1

Hvad kan beacons bruges til?

Den mest benyttede tilgang er i retail branchen, hvor skræddersyede tilbud sendes til nye og eksisterende kunder, når disse befinder sig fysisk i eller i nærheden af butikken for derigennem af påvirke en købssituation.

Du vil vide, hvornår en person sidst har været i et defineret område, hvor mange gange, hvor længe og hvor? Og om personen er der nu? Alt dette og meget mere kan beacons give dig.

graf1

Baggrund og historie

Lokationsbaseret markedsføring eller “proximity marketing” har været omkring i mange år efterhånden. Dog fængede dette tidligere ikke rigtig an hos Apple, der udelukkede alt ikke-Apple styret indhold.

Mange brugere blev derfor automatisk fravalgt inden man overhovedet var kommet ordentligt i gang, men nu åbner Apple selv op for muligheden og perspektiverne er til at få øje!

GO Mobile arbejder med 2 forskellige indgange til vores beacon platform.

graf1

Analyse & Data

GO Mobile udvikler en platform, der gennem en unik infrastruktur, “ser” besøgendes mobiltelefoner i definerende, opsatte zoner og derigennem leverer data og information omkring adfærdsmønster, flows, førstegangsbesøg, genbesøg, længde af ophold i zonen og meget andet.

graf1

Salg og Markedsføring

GO Mobile udvikler en kampagneplatform, som gennem opsatte og definerede kampagner kan sende forskellige budskaber til kundernes mobiltelefon som eksempelvis push notifikationer, vouchers og mobilkuponer, spørgeskemaer og meget andet.

Behov for mere information?

Såfremt du vil høre mere om muligheder, priser og hvordan vi sætter din virksomhed op til at være Beacon-Ready, så brug formularen til højre eller ring til os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked