SKAB FORBINDELSE!

Fra sekretariat og undervisere til kursister

Mød vores KURSUSAPP!

HVAD HANDLER DET OM?

Kort og godt har vi udviklet en KURSUSAPP til kursister, mødedeltagere og undervisere med et tilhørende administrationssystem til sekretariatet.

I KURSUSAPPEN kan kursister, mødedeltagere og undervisere få overblik over udbudte kurser samt egne kursusaktiviteter. Digitale værktøjer er altid lige ved hånden på hvert enkelt kursus og kommunikation og information til kurset sikrer en hurtig forbindelse og en god oplevelse mellem alle aktører.

HVORFOR ER DET RELEVANT?

Fordi kursister og mødedeltagere skal serviceres med rettidig information, have adgang til de rette værktøjer og selvfølgelig have en god oplevelse.

Samtidig vil vi gerne hjælpe med at lette en række arbejdsgange og give både undervisere og sekretariat et kommunikationsredskab, der rammer mere præcist end det der bruges i forvejen.

HVORDAN SKAL DET GØRES?

Med en spritny KURSUSAPP til både iPhones og Android telefoner samt et overskueligt og hurtigt administrationssystem, der gør det nemt at oprette kurser og møder, at invitere, tilmelde og informere kursister og mødedeltagere samt at tilknytte de rette værktøjer til hvert enkelt kursus.

Da hele pointen er, at sekretariat og underviser ikke skal dobbelt-jobbe, så kan det meste automatiseres ved at integrere til de systemer, sekretariatet bruger i forvejen.

TIL HVEM ER DET TILTÆNKT?

Ambitionen er at give kursister og mødedeltagere ét centralt, digitalt omdrejningspunkt for deres kursusaktiviteter. At gøre det nemt for underviserne at dele materialer og kommunikere. At give sekretariatet og kursusstedet et nemt, tilgængeligt og overskueligt administrationssystem med værdiskabende muligheder.

Book en præsentation

Kursisten

Læs mere fra et medlems perspektiv

Beskrivelse

Kursisten modtager automatisk en tilmeldings e-mail til kurset, bla. med information om hvordan man logger ind i appen. Kursisten bliver automatisk påmindet og informeret om eventuelle ændringer på de tilmeldte aktiviteter.

Kursusoversigten viser alle de aktiviteter, som kursisten er tilmeldt, samlet på ét sted, ligesom afholdte og aflyste kurser også vises her. Materialer og anden information fra tidligere aktiviteter findes nemt og hurtigt.

Kursisten modtager automatisk besked på både app, e-mail og/eller sms, ikke kun når kursisten bliver tilmeldt et nyt kursus, men også når der meldes afbud, placeres på venteliste eller når kurset i nogle tilfælde helt aflyses.

Under hvert, tilmeldt kursus findes blandet andet:

  • programmet og lokaler
  • praktiske informationer
  • materialer, som kan printes og sendes til egen e-mail.
  • en deltagerliste med samtykkende deltagere (GDPR handlinger kan styres direkte i KURSUSAPPEN og i systemet)
  • rutevejledning
  • forskellige interaktionsværktøjer såsom chat med andre deltagere omkring samkørsel, sende spørgsmål til underviser, deltage i afstemninger, dele video og billeder i det sociale feed, evaluere kurset og meget andet.

Underviseren

Læs mere om de pædagogiske fordele

Beskrivelse

Underviserens kurser synkroniseres automatisk til KURSUSAPPEN og giver dermed en løbende og opdateret kursusoversigt.

Underviseren kan forberede sit kursus med relevante materialer og aktuelt kursusindhold i administrationssystemet og kommunikere direkte med udvalgte deltagere eller hele holdet på een gang, før- under og efter kurset, via nyheder, opslag, direkte beskeder, push notifikationer, reminder om opgaver, mm. Kursisterne kan naturligvis også kommunikere den anden vej.

Underviseren kan også vinge af, hvilke deltagere som er mødt op og har gennemført kurset, hvorefter systemet automatisk sender en kvitteringsliste til sekretariatet eller bogholderiet.

Underviseren kan blandt andet:

  • opdatere programmet eller praktiske informationer for kurset med det samme.
  • dele materialer, links og videoklip.
  • bruge interaktionsværktøjer såsom afstemninger, modtage præferencespørgsmål fra deltagerne, evaluere og meget andet.

Sekretariatet

Læs mere om de administrative perspektiver

Beskrivelse

Sekretariatet arbejder i eget system som sædvanligt, hvor aktiviteter oprettes og deltagere tilmeldes.

KURSUSAPPEN sikrer via en løbende, automatisk synkronisering at hente aktiviteterne ind, tilføje differentieret og opdateret indhold såsom program og praktisk information, udsende e-mails baseret på deltagerens status (tilmeldt, afbud, venteliste, m.fl), udsende reminders på email, SMS eller påmindelser i KURSUSAPPEN, mm.

Behovet for support er begrænset, da KURSUSAPPEN hjælper kursisten med glemte adgangskoder, spørgsmål og svar på kendte udfordringer samt direkte support kontakt til sekretariatet via KURSUSAPPEN. Det sikrer en hurtig og effektiv support og en god oplevelse.

Sekretariatet har en udvidet adgang til KURSUSAPPENS administrationssystem, som sikrer overblik og indsigt i KURSUSAPPENS opsætninger, skabeloner og status på hvert enkelt kursus og for hver enkelt medlem. Overskuelige og lettilgængelige oversigter sikrer indsigt på tværs af kurser og hold, e-mails – baseret på skabeloner og flettefelter – udsendes automatisk, underviserne kan supporteres let og hurtigt, kvitteringslister på gennemførte deltagere kan altid tilgås og eksporteres til brug for revision og medlemskompensation, søgning på tværs af aktiviteter og indenfor aktiviteten er lynhurtig og nemt, mm.

Intet fysisk kursus uden lokation

Lokaler, god forplejning og høj service giver et godt kursus. KURSUSAPPEN bidrager til den gode oplevelse for kursus-og konferencevirksomheder også!

Som udbyder af (fællesskabs)kurser og andre aktiviteter kan du bruge KURSUSAPPEN på samme måde som Sekretariatet, men du kan ikke kun nøjes med at bruge KURSUSAPPEN til kurser. Hvad med konferencer, kongresser og mindre events? Det løser den samme KURSUSAPP også.

Du kan invitere dine deltagere, tjekke dem ind automatisk eller manuelt ved ankomst, printe navneskilte automatisk, facilitere afstemninger og interaktive oplevelser og frem for alt kommunikere med alle deltagerne på een gang! De kan selvfølgelig også kommunikere den anden vej med dig.

Du kan fortsætte med at bruge dit eksisterende system og bruge KURSUSAPPENs administrationssystem som supplement. Her får du indsigt på alle oprettede aktiviteter og kan facilitere KURSUSAPPEN med indhold og værktøjer, nemt og hurtigt.

I virkeligheden hedder den ikke KURSUSAPP. Du bestemmer selv navnet, da det bliver din helt egen app på app stores.

Er du udbyder af fællesskabskurser for forbund under Fagbevægelsens Hovedorganisation (FHO), kan hvert forbunds medlem tilgå dine aktiviteter fra forbundets egen KURSUSAPP, såfremt forbundet er med i aftalen. Er forbundet ikke med i aftalen, kan forbundets medlemmer finde de samme informationer i din KURSUSAPP. Det er smart!

Highlights

Et udsnit af byggestenene bag KURSUSAPPEN

Automatisering

Du skal ikke have mere arbejde. Tværtimod!

Vi integrerer til dit eksisterende administrationssystem, så kurser og kursister oprettes automatisk.

Skabeloner

Jo flere kurser, jo gladere bliver du.

Opret eller opdater indholdet på udvalgte eller alle tværgående kurser på een gang, fra samme sted. Det er nemt!

E-mails, SMS og push beskeder

Information og oplysning = glade kursister.

Send automatiserede e-mails, sms og push beskeder ud i forbindelse med tilmeldinger, afbud, aflysninger og ventelister.

Kvitteringslister

Det er kedeligt, men bydende nødvendigt

Kryds fremmødte kursister af og send rapporten direkte til bogholderiet. 2 kliks og du er videre i teksten!

Roller og rettigheder

Forskellige opgaver men samme mål!

Underviserne skal kunne noget, sekretariatet skal kunne noget mere, kursusstedet skal kunne lidt mindre.

Forbered i fred

Stress og jag i en presset situation? Nej tak!

Upload dine materialer og vent med at offentliggøre dem i KURSUSAPPEN indtil du skal bruge dem. 1 klik!

Funktioner

Vi har sammensat en stærk værktøjskasse, fyldt med funktioner og features til brug for hvert enkelt kursus.

Kontakt os for at høre mere om de individuelle programmer, den praktiske information, deltagerlisten og GDPR mulighederne, materialerne, dokumenterne, filerne, afstemningerne, kommunikationen mellem deltagerne, de sociale feeds med billeder og videoer, kilometer registreringen, tilmeldingen, mm.

Lad os sammen kaste et blik på det. Da KURSUSAPPEN er vores egen, har vi mulighed for at lave lige præcis det, din idé eller behov lægger op til.

Kunne en demonstration af KURSUSAPPEN give mening for dig?

Jane Asselberghs

3F Fagligt Fælles Forbund

KURSER

3F er gået all-in med kursusapp til tillidsrepræsentanter

“Jeg må ærligt sige, at jeg er fan! Fan af vores kursusapp, fan af GO Mobile og Thomas Bautrup, som er vores altid imødekommende A-Z samarbejdspartner. Supporten er usammenlignelig med noget jeg har prøvet før og der udvikles konstant på KURSUSAPPEN, hvilket giver fede nye funktioner og forbedringer hele tiden.”

Læs casen her