Case

Tandlægeforeningen

Intro

Billede fra CFF generalforsamling

Udfordring

Med forventede 2000-3000 deltagere skulle Tandlægeforeningen afholde deres årlige messe i Bella Centret. Deltagerne skulle checkes in og samtidig have navneskilte.
Messen bestod udover mange udstillere også af en masse kurser og workshops, hvor nogle var betalte og derfor krævede adgangsbillet.

Sådan løste vi det

Når op mod 3000 deltagere skal checkes ind og have navneskilte, opstår der ofte kø foran bordene med navneskilte. I en tid med Corona, var det vigtigt at deltagerne holdte afstand og ikke stod for tæt.
Derfor brugte Tandlægeforeningen GO Mobiles check-in system, hvor en QR kode var sendt med invitationen i en e-mail og også lå som en del af event app’en.
Dermed var det nemt for deltagerne at komme over til registreringen, hvor QR koden blev scannet og samtidig et navneskilt udprintet.
Det betød minimal kø og Tandlægeforeningen skulle dermed kun printe navneskilte ud til dem der kom og ved at scanne deltagerne, havde de bagefter det konkrete antal samt hvem der mødte op.

Eventapp’en var sat op, så de kurser og workshops deltagerne havde tilmeldt sig, fremkom i app’en som et personligt program. Alle workshops der var valgt og betalt for, stod registreret på den tilsendte QR kode, så 1-2 kontrollører kunne stå udenfor og sikre at det kun var de tilmeldte der kom ind. Altsammen naturligvis digitalt og ved at scanne QR koden l app eller på invitationen.

Resultat

Check-in via scannere sørgede for at der kun var minimalt kø ved indgangen og event app’en gav er godt overblik over tilmeldte kurser og workshops for deltagerne.
For Tandlægeforeningen skulle der ikke printes navneskilte på forhånd og lægges klar på borde. De blev printet med det samme deltageren blev tjekket ind.

Ønsker du at vide mere om GO Mobile? Så er du velkommen til at booke en demo, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller læse om flere at vores cases. Du kan selvfølgelig også bare ringe til os eller bruge kontaktformularen herunder.

Herunder kan du booke en demonstration. Angiv et par tidspunkter, hvor du har ca. 30 min til en demo, så kontakter vi dig for sammen at finde et tidspunkt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder. Vi sigter mod at udsende et nyhedsbrev en gang i kvartalet, så vi kommer ikke til at spamme dig alt for meget.

Om virksomheden

Tandlægeforeningen er en organisation, der varetager interesser for alle kategorier af tandlæger i Danmark.

Tandlægeforeningen arbejder for, at offentligheden opfatter tandlægefaget som en sundhedsfaglig profession, hvor kvalitet, troværdighed, saglighed, service og dialog er fremherskende værdier, og hvor der er en stor grad af tilfredshed blandt patienterne. De tilsvarende værdier kendetegner sammen med hurtighed de aktiviteter og serviceydelser, som Tandlægeforeningen tilbyder medlemmerne.

Hvilke produkter brugte vi?

Email kampagne med invitationer, check-ind KIOSK stationer, digitale billetter, basale moduler og engagement værktøjer.

Tejs
TejsPartner
Du er velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvordan vi løste opgaven.